Η Εταιρεία μας

  Η Εταιρεία

Η εταιρεία μας, ΑΦΟΙ ΣΤΡΑΤΙΚΗ & ΣΙΑ ΟΕ, ιδρύθηκε το 1962 εκδίδοντας το “ΜΙΚΡΟ ΣΕΡΙΦΗ”, ένα περιοδικό για παιδιά που αγαπήθηκε πολύ και από τους μεγάλους.
Το 1968 οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΚΗ ξεκίνησαμε την έκδοση του γνωστού κόμικ “ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ” μεταφρασμένο στα ελληνικά, ενώ το 1969 εγκαινιάστηκε η σειρά των παιδικών μας βιβλίων με τους

ΜΥΘΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ.

Σήμερα, μετά από 50 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο των εκδόσεων, εκδίδουμε πάνω από 300 τίτλους βιβλίων δικής μας ή ξένης παραγωγής. Τα βιβλία μας απευθύνονται στον Ελληνόφωνο πληθυσμό, ειδικότερα σε παιδιά, αλλά και σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ

Ο εκδοτικός μας οίκος, εκδίδει παιδικά βιβλία ψυχαγωγικού, παιδαγωγικού, εκπαιδευτικού, εγκυκλοπαιδικού και ιστορικού περιεχομένου και διαβάζονται από παιδιά 2 έως…102 ετών. Βιβλία που έχουν γαλουχήσει γενιές και γενιές παιδιών, βιβλία που αγαπήθηκαν από τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς. Βιβλία που ανανεώνονται, διορθώνονται και εκσυγχρονίζονται συνεχώς ώστε να συμβαδίζουν με την εποχή μας.
Τα κείμενα είναι απλά, κατανοητά και ευχάριστα. Η εικονογράφηση είναι πλούσια, φαντασμαγορική και ασυναγώνιστη, κάνοντας την κάθε σελίδα να μοιάζει με ζωντανό παραμύθι.Τα χρώματα που xρησιμοποιούμε είναι ακίνδυνα και ανεξίτηλα. Όσο για τη βιβλιοδεσία, έχει γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε τα βιβλία να αντέχουν και να είναι ασφαλή για τα μικρότερα παιδιά.
Το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να προσφέρετε στα παιδιά που αγαπάτε.

X