Έρχονται οι γίγαντες

Έρχονται οι γίγαντες

14,50 13,00

Qty:
Compare

Περιγραφή

Στο βιβλίο Έρχονται οι γίγαντες όλα ανατρέπονται. Τόσο οι φιλόξενοι νάνοι, όσο και τα ζωάκια που βρήκαν νέο σπίτι στο μεγάλο Δάσος, φοβούνται και αντιδρούν άσχημα στην παρουσία του τόσο διαφορετικού, τεράστιου, τρομακτικού ξένου που εισέβαλε στην περιοχή τους και τους διέλυσε την ησυχία. Κι όμως. Υπάρχουν πολλά περισσότερα κοινά απ' ότι διαφορές. Τελικά στον καλόκαρδο Γίγαντα βρίσκουν έναν πολύτιμο σύμμαχο που τους βοηθά να βγουν από μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση!

Ίσως δεν υπάρχει πιο όμορφο αλλά και πιο διδακτικό παραμύθι από την σειρά αυτή των έξι τόμων, που είναι γραμμένη για μικρά παιδιά κι έχει εικονογραφηθεί από τον καλύτερο ζωγράφο παιδικών βιβλίων της Ευρώπης τον ΤONY WOLF.

Δείτε το "Έρχονται οι γίγαντες" σε τρισδιάστατη μορφή!

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

ISBN

960-7261-24-0

Διαστάσεις

24χ30 εκ.

Σελίδες

64. Εξώφυλλο: σκληρό χαρτόνι.

2 κριτικές για Έρχονται οι γίγαντες

  1. 5 out of 5

    Παρασκευή

    Καταπληκτικά βιβλία.

    Υπέροχες μικρές ιστορίες που συνοδεύονται με αξέχαστες εικόνες. Αγαπημένα βιβλία που αξίζει να διαβάσει κάθε παιδί. 

  2. 5 out of 5

    Μαίρη

    Ο άντρας μου διάβαζε σαν παιδί τα 2 πρώτα της σειράς, και τώρα τα διαβάζουμε στο γιο μας που είναι 2 ετών. Είναι ότι καλύτερο έχω δει σε παιδικό βιβλίο. Η εικονογράφιση είναι μοναδική και οι ιστορίες τρομερά ευφάνταστες. Αξίζουν πραγματικά.

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

X