Αθήνα η πόλη της δημοκρατίας

Αθήνα η πόλη της δημοκρατίας

15,95 14,00

Qty:
Compare

Περιγραφή

Στο “Αθήνα η πόλη της δημοκρατίας” διηγούμαστε για πρώτη φορά σε βιβλίο τους μύθους των αρχαίων μας προγόνων.
Η λαμπρή τους ιστορία δίνονται στα παιδιά με πλούσια, παραστατική εικονογράφηση και με απλό, κατανοητό κείμενο. Έτσι, η πανάκριβη κληρονομιά που μας άφησαν οι αρχαίοι Έλληνες γίνεται κτήμα των παιδιών μας και πολύτιμος οδηγός στη ζωή τους. Η αξία της σειράς αυτής έχει αναγνωριστεί και από τουε ξένους και έχει εκδοθεί σε πολλές ευρωπαικές χώρες. Στην πατρίδα μας, η ” ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΘΡΥΛΩΝ ” έχει την πρώτη κυκλοφορία απ΄όλα τα παιδικά βιβλία μας.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

ISBN

960-7261-10-0

Διαστάσεις

24×31 εκ.

Σελίδες

64. Εξώφυλλο: σκληρό χαρτόνι

2 κριτικές για Αθήνα η πόλη της δημοκρατίας

  1. 5 out of 5

    Λύσανδρος

    Καταπληκτική σειρά βιβλίων!! Συνεχίστε να τα εκδίδεται!! Μπραβο σας!!

  2. 5 out of 5

    Κωνσταντίνος

    Φανταστική σειρά με καταπληκτική εικονογράφηση! Θυμάμαι ακόμη τη χαρά που κάναμε εγώ και τα αδέρφια μου όταν η μητέρα μας μας έφερνε στο σπίτι την Ομήρου Οδύσσεια, την Ιλιάδα, τους τόμους της Ελληνικής Μυθολογίας, το Μέγα Αλέξανδρο, τους Περσικούς Πολέμους, την Αργοναυτική Εκστρατεία, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τους Θεούς του Ολύμπου, την Ιφιγένεια, τον Ηρακλή και Θησέα, την Αθήνα, τη Σπάρτη. Την ίδια χαρά αναγνώρισα στα μάτια της ανιψιάς μου, όταν πριν λίγες ημέρες της δώρισα τους Θεούς του Ολύμπου. Της έχω πάρει αρκετούς από τους παραπάνω τίτλους όπως και τη σειρά Πολλές ερωτήσεις – Πολλές απαντήσεις και περιμένω με ανυπομονησία την επανέκδοση των εξαντλημένων και κυρίως την πινακοθήκη των ηρώων του 1821.

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

X