Οι θεοί του Ολύμπου

Οι θεοί του Ολύμπου

15,95 14,00

Qty:
Compare

Περιγραφή

Για πρώτη φορά οι μύθοι των αρχαίων μας προγόνων και η λαμπρή τους ιστορία δίνονται στα παιδιά με τόσο πλούσια και παραστατική εικονογράφηση και με απλό, κατανοητό κείμενο. Έτσι, η πανάκριβη κληρονομιά που μας άφησαν οι αρχαίοι Έλληνες γίνεται κτήμα των παιδιών μας και πολύτιμος οδηγός στη ζωή τους. Η αξία της σειράς αυτής έχει αναγνωριστεί και από τουε ξένους και έχει εκδοθεί σε πολλές ευρωπαικές χώρες. Στην πατρίδα μας, η ” ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΘΡΥΛΩΝ ” έχει την πρώτη κυκλοφορία απ΄όλα τα παιδικά βιβλία μας.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

ISBN

960-7261-48-8

Διαστάσεις

24×31 εκ.

Σελίδες

64. Εξώφυλλο: σκληρό χαρτόνι

3 κριτικές για Οι θεοί του Ολύμπου

  1. 5 out of 5

    Ελενη

    Έχω αρκετά βιβλία απο αυτήν την σειρά. Τα διάβαζα μικρή με μεγάλη μανία. Σαν αποτέλεσμα, όταν πήγα στο γυμνάσιο γνώριζα τόσα πολλά για την μυθολογία ωστε στα αντίστοιχα μαθήματα ειχα παντα 20! Είναι καταπληκτικά βιβλία και τα προτείνω σε όλους τους γονείς να τα δωρίσουν στα παιδιά τους. Περιμένω με ανυπομονησία να τα διαβάσει και ο 4,5 χρονών γιος μου και να τα αγαπήσει όσο τα αγάπησα και γω. Σας ευχαριστούμε Εκδόσεις Στρατίκη! 

  2. 5 out of 5

    starevi

    Υπέροχα όλα τα βιβλία της σειράς! Καλογραμμένοι μύθοι και εξαιρετική εικονογράφηση!!

  3. 5 out of 5

    Κωνσταντίνα

    Εξαιρετική Σειρά με καταπληκτική εικονογράφηση! Είχα τον πρώτο τόμο της Ελληνική Μυθολογίας όταν ήμουν μικρή, καθώς και την Ιλιάδα και την Οδύσσεια. Τώρα ετών 35 και ανατρίχιασα όταν τα ανακάλυψα στο διαδίκτυο. Ανατρίχιασα επίσης όταν τα παρέλαβα και μύρισα αυτήν την αξεπέραστη μυρωδιά αυτών των βιβλίων! Αισθάνομαι τυχερή και ευγνώμων που αυτά τα βιβλία μπήκαν και στη ζωή του μεγάλου μου γιου. Όχι μόνο τον έχουν βοηθήσει στην Ιστορία της Γ’ Δημοτικού, αλλά συμπληρώνει και στοιχεία που δεν υπάρχουν στα βιβλία του σχολείου. Μεγάλη υπερηφάνεια και μεγάλη εκτίμηση προς τις Εκδόσεις σας. Περιμένω με ανυπομονησία την επανέκδοση ορισμένων βιβλίων που δεν υπάρχουν ακόμη στην βιβλιοθήκη του σπιτιού μας! Να είστε καλά!

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

X