Οι κάτοικοι του δάσους

Οι κάτοικοι του δάσους

14,50 13,00

Qty:
Compare

Περιγραφή

Τα ζώα του δάσους αναγκάζονται να φύγουν από το πλημμυρισμένο χωριό τους και βρίσκονται στο Μεγάλο Δάσος όπου συναντούν τους νάνους και γνωρίζουν μαζί τους όμορφες και διασκεδαστικές περιπέτειες! Και νά, που στη μαγική τους χώρα έρχονται οι Γίγαντες- πόσο τρόμαξαν στην αρχή!- οι Νεράιδες για να μας διδάξουν τόσα καινούργια πράγματα, τα σκανταλιάρικα Ζιζάνια και οι κάτοικοι μιας άλλης παράξενης χώρας!

Ίσως δεν υπάρχει πιο όμορφο αλλά και πιο διδακτικό παραμύθι από την σειρά αυτή των έξι βιβλίων, που είναι γραμμένη για μικρά παιδιά κι έχει εικονογραφηθεί από τον καλύτερο ζωγράφο παιδικών βιβλίων της Ευρώπης τον Tony Wolf!

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

ISBN

960-7261-07-0

Διαστάσεις

24χ30 εκ.

Σελίδες

64. Εξώφυλλο: σκληρό χαρτόνι.

21 κριτικές για Οι κάτοικοι του δάσους

  1. 5 out of 5

    Βαρνά Ειρήνη

    Από τα ωραιότερα παιδικά βιβλία με απίθανη εικονογράφηση. Θα έπρεπε να είναι στα πρώτα ράφια του παιδικού τμήματος κάθε βιβλιοπωλείου.

  2. 5 out of 5

    Ζoi M

    Υπέροχη εικονογράφηση, διασκεδαστικά κείμενα. Απο τα πιο ωραία παιδικά βιβλία που υπάρχουν! Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

  3. 5 out of 5

    Stella V

    Ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία των παιδικών μου χρόνων. Και τόσο διαχρονικό. Πράγματι η εικονογράφηση είναι η καλύτερη που έχω δει.

  4. 5 out of 5

    Fragkiska

    Απλά το λατρεύω..μέρος μιας αξέχαστη σειράς υπέροχων βιβλιων

  5. 5 out of 5

    ΘΑΛΕΙΑ Μ

    ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΙΒΛΙΟ , ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑ ΕΓΩ ΩΣ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ!!!!

  6. 5 out of 5

    Ελένη

    Το έχω διαβάσει κυριολεκτικά εκατοντάδες φορές ως παιδί!

    Ξαναέπεσε  στα χέρια μου τυχαία! Έτσι έψαξα και το site των εκδόσεων.

    Είναι καταπληκτική όλη η σειρά!

    Ελπίζω να μην σταματήσετε να το εκδίδετε και να το διαβάσουν πολλά πολλά ακόμα παιδιά!

    Ειλικρινά συγκινημένοι,

    Ελένη, η μαμά της και η θεία-Καίτη

  7. 5 out of 5

    Μάρη

    Αμέτρητα ευχαριστώ για την πρωτοβουλία σας να τα επανεκδώσετε και προσμένουμε με ανυπομονησία τα υπόλοιπα βιβλία της σειράς. Ήταν από τα αγαπημένα μου όταν ήμουν μικρή και ήδη βρίσκονται στη βιβλιοθήκη της κόρης μου. Σπάνια συναντά κανείς σήμερα τόσο αξιόλογα παιδικά βιβλία!

  8. 5 out of 5

    Ελπίδα

    Περιμένουμε με αγωνία την επανέκδοση των υπολοίπων βιβλίων της σειράς ! 

    Ευχαριστουμε!

     

  9. 5 out of 5

    Ελένη Α.

    Από τα πιο αγαπημένα μου βιβλία ως παιδί, και από τα πρώτα που έψαξα για την κόρη μου ως μητέρα πλέον.

    Υπέροχες ιστορίες, μοναδική εικονογράφηση, φροντισμένη έκδοση – χαρακτηριστικά βιβλίων που θέλουμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας και πλέον δεν μπορούμε να βρούμε.

    Ευχαριστώ με τη σειρά μου για την απόφαση να προχωρήσετε σε επανέκδοση, έχουμε ήδη τα πρώτα και περιμένουμε με ανυπομονησία τα επόμενα της σειράς!

  10. 5 out of 5

    Μαρία Γαβρή

    Από τα βιβλία που διαβάζουμε ξανά και ξανά και ξανά, μαζί με την 5 1/2 ετών κόρη μου, η οποία ανυπομονεί να αποκτήσει τα επόμενα βιβλία της σειράς και συγκεκριμένα απο το τρία και μετά, καθώς είμαστε τυχεροί και έχουμε αποκτήσει το "Η χώρα των νάνων".
    Ελπίζουμε να προχωρήσετε στην επανέκδοση τους, σύντομα.

  11. 5 out of 5

    Κωνσταντινα

    Να είστε καλά για την επανέκδοση!Τα καλύτερα βιβλία των παιδικών μας χρόνων,ειναι καιρός να τα γνωρίσουν τα παιδια μας!Συνεχιστε δυναμικά,σας χρειαζόμαστε!

  12. 5 out of 5

    Ειρήνη

    Πόσο χάρηκα που ξαναεκδόθηκαν…..σαν μικρό παιδί…..Να ΄στε καλά!Τόσο καιρό τα περιμένουν τα αγοράκια μου τα δύο τελευταία βιβλία.Ευχαριστούμε πολύ!

     

    • stratikis

      Σε λίγες μέρες θα είναι και πάλι διαθέσιμα. Εμείς ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια

  13. 5 out of 5

    Γεωργία

    Συγχαρητήρια πραγματικά!Ήταν τα πρώτα παραμύθια που μου κάναν δώρο!Υπέροχο! !!

    • stratikis

      Ευχαριστούμε για την αγάπη σας.

  14. 5 out of 5

    Εύη Διαμαντίδου

    Διαχρονικά με ευαίσθητα νοήματα και αδύνατον να ξεχάσεις τις εικόνες τους όσα χρόνια κι αν περάσουν. Αγαπώ όλη τη σειρά είναι η πιο γλυκιά ανάμνηση των παιδικών μου χρόνων και ελπίζω να γίνει και των παιδιών που θα τα διαβάσουν τώρα! Προωθήστε τα να μπουν και πάλι στις προθήκες, θα γίνουν ανάρπαστα! 

    Με πολλή αγάπη,

    Εύη Διαμαντίδου

  15. 5 out of 5

    Ελενα

    Ξέρετε πότε θα είναι και πάλι διαθεσιμο;

  16. 5 out of 5

    Ειρήνη Μαμάκη

    Είναι η μοναδική παιδική σειρά βιβλίων που διαβάζεται άνετα από ενήλικα καθώς αποτελεί μια "πύλη" στη φαντασία, την ανεμελιά και τη γαλήνη των παιδικών μας χρόνων! Τα έχω ακόμα σχεδόν όλα από παιδί, μου τα είχε πάρει η μητέρα μου. Σήμερα στα 42 μου χρόνια τα ξαναδιαβάζω στα παιδιά μου και κάθε φορά ξαναζώ την παιδική μου ηλικία! Είναι μαγικό το πώς ένα βιβλίο σε ταξιδεύει σε έναν κόσμο που δεν υπάρχει χρόνος αλλά μόνο συναισθήματα! Ευχαριστούμε!

    ΥΓ: Αγαπημένη μου νεράιδα η Γαλάζια!

     

  17. 5 out of 5

    Αλέξανδρος Κουρμουλάκης

    Είμαι πολύ συγκινημένος είμαι 35 χρονών μου τα είχαν πάρει οι γονείς μου όταν ήμουν 2 περίπου και δεν μπορώ να πιστέψω πως υπάρχουν ακόμα! Εξαιρετικά βιβλία και τα 6 με απίθανη εικονογράφηση και όμορφες ιστορίες συγχαρητήρια στις εκδόσεις Στρατίκη που διατηρούν αυτά τα αριστουργήματα μετά από 30++ χρόνια!

    • stratikis

      Δεν υπήρχαν, τα επανεκδόσαμε κατόπιν πολλών τηλεφωνημάτων, μαίλ ακόμα και επισκέψεων από πελάτες που τα ζητούσαν. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας

  18. 5 out of 5

    Γεώργιος Κακάβας

    Θυμάμαι παιδί να διαβάζω στην αδερφή μου που ήταν στην πρώτη Δημοτικού αυτό το απίστευτα όμορφο βιβλίο, κρατώντας κάτω απτό μαξιλάρι μου την καλύτερη Ιλιάδα που έχω διαβάσει στη ζωή μου. Έχω κρατήσει όλα τα εξαιρετικά βιβλία σας από τις αρχές του 80, τα οποία με οδήγησαν στο να έχω σήμερα μθα τεράστια συλλογή βιβλίων και απόψε ξαναβρισκοντας σας μετά από χρόνια, να πω ένα μεγάλο Ευχαριστώ καθώς τα ξαναπαραγγελνω αυτή τη φορά για τις κόρες μου. Πόσο λαμπερός ήταν ο Αχιλλευς στο εξώφυλλο τότε…

    • stratikis

      Δεν είναι εύκολο να βρούμε λόγια να σας ευχαριστήσουμε

  19. 5 out of 5

    Ματζουράνη Αναστασία

    Είμαι 43 χρονών και είχα σαν παιδί όλη την σειρά…υπάρχει ακόμα στο πατρικό μου σπίτι αλλά επειδή την θέλω κι εγώ κι η αδερφή μου για τα παιδιά μας…θα την ξαναπάρω με μεγάλη χαρά!
    Πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπάρχει σε κάθε παιδική βιβλιοθήκη και όχι μόνο. Υπέροχη εικονογράφηση, υπέροχες ιστορίες

  20. 5 out of 5

    Έλλη

    Αξίζει όλα τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με αυτή τη σειρά!
    Χάνεσαι μέσα σε κόσμους μαγικούς!

  21. 5 out of 5

    ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

    Εξακολουθούν να υπάρχουν .Σήμερα μου είπαν για αυτά τα βιβλία και θέλω να τα πάρω ξεκινώντας από το πρώτο.Θα μπορούσα να το παραγγείλω σε εσάς ;

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

X