Οι νεράϊδες του δάσους

Οι νεράϊδες του δάσους

14,50 13,00

Qty:
Compare

Περιγραφή

Στο βιβλίο Οι νεράϊδες του δάσους η παρέα του δάσους συναντά τις Νεράιδες. Έρχονται με τα χρώματα, τα λουλούδια τους, τα γλυκά και την αγάπη τους να ομορφύνουν τη ζωή των φίλων μας! Όμως φέρνουν μαζί τους και πολύτιμα μαθήματα που θα τους κάνουν πιο σοφούς. Θα μάθουμε όλοι πόσο πολύτιμες είναι η φιλία και η αγάπη που όταν είναι αληθινές δεν χάνονται ότι και να συμβεί. Μια ιστορία λατρεμένη…

Ίσως δεν υπάρχει πιο όμορφο αλλά και πιο διδακτικό παραμύθι από την σειρά αυτή των έξι τόμων, που είναι γραμμένη για μικρά παιδιά κι έχει εικονογραφηθεί από τον καλύτερο ζωγράφο παιδικών βιβλίων της Ευρώπης τον ΤONY WOLF.

Δείτε το "Οι νεράϊδες του δάσους" σε τρισδιάστατη μορφή!

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

ISBN

960-7261-25-9

Διαστάσεις

24χ30 εκ.

Σελίδες

64. Εξώφυλλο: σκληρό χαρτόνι.

4 κριτικές για Οι νεράϊδες του δάσους

  1. 5 out of 5

    antigoni

    τελειο!!!!

  2. 5 out of 5

    Ελευθερια

    Μου το είχαν φέρει δώρο μικρή και ήταν το αγαπημένο μου!!! Τώρα που μπορώ θα αγοράσω όλη τη σειρά για την κόρη μου!!!

  3. 5 out of 5

    Μαρινα

    Το αγαπημένο μου βιβλίο ως παιδί! Η χαρά μου είναι τεράστια που εκδόθηκε ξανά όλη η σειρά και τώρα έγινε η αγαπημένη των παιδιών μου! Παρακαλούμε μην σταματήσετε να τα εκδίδετε,πρέπει να βρίσκονται σε κάθε παιδική βιβλιοθήκη ❤

  4. 5 out of 5

    Γεωργία

    Το πιο όμορφο βιβλίο των παιδικών μου χρόνων, αλλά δεν βρήκα ποτέ τη συνέχεια. Υπάρχει κάπου γραμμένη;

    • stratikis

      Αν εννοείτε μονο τις νεράιδες, οντως δεν έχει συνέχεια, γιατι το βιβλίο πραγματεύεται το θέμα του αποχωρισμού και της απώλειας. Το ροζ χρώμα κρύβει τη σκοτεινή ας την πουμε πλευρά της ζωής μας, που κάποιοι αγαπημένοι πεθαίνουν και άλλοι φεύγουν μακρια για δουλειά ή επειδή παντρεύτηκαν. Αν εννοείτε τη συνέχεια της σειράς είναι το Μεγάλα Ζιζάνια και η παράξενη Χώρα, όπου μαζί με τους άλλους ήρωες ζουν και οι υπόλοιπες νεράιδες που γνωρισαμε στο βιβλίο τους.

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

X