ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ πλήρης σειρά

ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ πλήρης σειρά

72,00 60,00

Qty:
Compare

Περιγραφή

ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ πλήρης σειρά σε προσφορά για τους πελάτες της ιστοσελίδας ή του φυσικού μας καταστήματος.

Η σειρά αυτή ήρθε να αντικαταστήσει την παλιά αγαπημένη σειρά ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΑ. Το περιεχόμενο και οι εικόνες είναι οι ίδιες. Έγινε καινούργια μετάφραση, προστέθηκαν ευρετήρια και λεξιλόγια καθώς και μεγάλες εικόνες με υπόδειξη του ίδιου του Τονυ Γουλφ.Καταργήθηκαν κάποια θέματα που δεν είχαν θεση στη σημερινή εποχή και προστέθηκαν νέες σύγχρονες πληροφορίες.

Τα βιβλία αυτά απευθύνονται σε μικρά παιδιά που θα τους τα διαβάζουν οι μεγάλοι σαν παραμύθι και θα λύσουν πολλές απορίες, από το πού βρέθηκε τόσο αλάτι στη θάλασσα και πώς αλλάζουν οι εποχές μέχρι το γιατί είναι κατασκευασμένα έτσι τα λιμάνια. Από το τί συνέβαινε στον υπόλοιπο κόσμο την εποχή του Μεγ. Αλεξάνδρου μέχρι το ποιον να ειδοποιήσουμε αν βρούμε τραυματισμένο πουλί στην εξοχή!
Χωρίς να είναι η τυπική σχολική εγκυκλοπαίδεια ή το σχολικό βοήθημα, παρ'όλα αυτά τα παιδιά θα συναντήσουν πολλά από τα θέματα στο μάθημα της μελέτης περιβάλλοντος από τη Γ'Δημοτικού και μετά.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ πλήρης σειρά”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

X