6 ΒΙΒΛΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ

6 ΒΙΒΛΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ

87,00 77,00

Qty:
Compare

13 κριτικές για 6 ΒΙΒΛΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ

  1. 5 out of 5

    George

    Διαβάζοντας τα βιβλία αυτά νιώθεις πως είσαι και εσύ μέλος της παρέας του δάσους. Δημιουργείς εικόνες στο μυαλό και ξεφεύγεις για λίγο από την δική σου πραγματικότητα ταξιδεύοντας σε έναν κόσμο αναμνήσεων και νοσταλγίας. Πήρα ως δώρο τα 2 πρώτα βιβλία στην ηλικία περίπου των 6 και τώρα πλέον στα 35 παρήγγειλα και τα υπόλοιπα. Σας ευχαριστώ.

  2. 5 out of 5

    ΤΣΑΦΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

    Τι μου θυμίσατε!!!! Ατελείωτα βράδια πέρασα διαβάζοντας τα καταπληκτικά αυτά βιβλία ξανά και ξανά στις κόρες μου. Ποτέ μου δεν τα βαρέθηκα καθώς άλλαζα φωνές και ρόλους στην αφήγηση.

  3. 5 out of 5

    Βασιλική Ρούμπου

    Πολυαγαπημένοι σύντροφοι και εκπαιδευτές της παιδικής ηλικίας!!!!

  4. 4 out of 5

    ΔΑΦΝΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΎΛΟΥ

    Βιβλια των παιδικών μας χρονων που αξιζει να διαβαστουν απ τα παιδια μας!!

  5. 5 out of 5

    dpigada

    μια καταπληκτική σειρά ,την διάβαζα στα παιδιά μου και εκπαιδευτική την διαβάζω στο σχολείο στους μαθητές μου ,αξίζει να την διαβάσετε !!!!!

  6. 5 out of 5

    Χριστίνα Αθανασοπούλου

    Το έρχονται οι γίγαντες ήταν το πρώτο βιβλίο της παιδικής μου ηλικίας.Θυμάμαι ακόμα πόσο με ταξίδευε με την φαντασία κ τι όμορφα συναισθήματα μου προκαλούσε.Πλέον στα 37 έχω παραγγείλει όλη την σειρά για τα παιδάκια μου.Μια συλλογή που δεν πρέπει να λείπει από κμ βιβλιοθήκη.

  7. 5 out of 5

    AK

    Συγχαρητήρια που συνεχίζετε να προσφέρετε αυτά τα υπέροχα βιβλία. Καταπληκτική εικονογράφηση και τώρα αντί για μόνο ένα που έιχα εγώ τα έχω όλα για τα παιδιά μου!

  8. 5 out of 5

    kotsos

    Εξαιρετικά… Βιβλία των παιδικών μου χρόνων. Τα διαβάζω με τα παιδιά μου και αισθάνομαι πάλι το ίδιο όμορφο συναίσθημα νοσταλγικότητας και περιπέτειας!

  9. 5 out of 5

    efi theodoropoulou (επιβεβαιωμένος ιδιοκτήτης)

    Υπέροχη σειρά. Τα διάβαζα μικρή και τώρα στα παιδιά μου.

  10. 5 out of 5

    starevi

    Το λατρέψαμε με τον αδελφό μου! Υπέροχες ιστορίες και ονειρική εικονογράφηση! Κάθε βράδυ μας διάβαζε η μητέρα μας από ένα κεφάλαιο! Τώρα τα διαβάζω εγώ στον μικρό μου!

  11. 5 out of 5

    Τσιαμπακου Γεωργια (επιβεβαιωμένος ιδιοκτήτης)

    Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις εκδοσεις Στρατίκη για τη χαρά που μου έδωσαν όταν βρήκα αυτή την υπέροχη σειρά βιβλίων. Έκανα σαν μικρό παιδί όταν τα παρέλαβα και τα κρυφοδιάβαζα το βράδι για να μη με πάρει χαμπάρι ο γιος μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ευγενική κυρία που μας εστείλε με τα βιβλία και ενα υπέροχο χειρόγραφο σημείωμα πασχαλινών ευχών μαζί με ένα αυτοκόλλητο καρδούλα και 2 επιμορφωτικά βιβλία. Ο γιος μου ενθουσιάστηκε και μαζι του ακομα περισσότερο εγώ για αυτο το σημείωμα. ολοκληρώθηκε η χαρά μου με αυτήν την προσωπική πινελιά. Τέλος να ευχαριστήσω τον υπέροχο εικονογράφο όλων των εποχών Tony Wolf για τον ανεκτίμητο θυσαυρό που μας χάρισε.❤❤❤

  12. 5 out of 5

    Μανόλης Παλημαρκος

    Πολύ καλά βιβλία τα είχα με τον αδερφό μου όταν είμασταν παιδιά τα χάσαμε δυστυχώς αλλά τα ξαναπήρα πριν λίγο καιρό για τα παιδιά μου ξετρελαθηκαν αξίζουν τα χρήματα που τα αγόρασα

  13. 5 out of 5

    Μαρία Ασπιωτη

    Τέλεια παιδικά. Έχω το πρώτο από το γιο μου κ το διαβάζω τώρα στο εγγονάκι μου. Δεν υπάρχουν πια στα βιβλιοπωλεία που έχω κοιτάξει.. Ένα βρήκα μόνο κ χάρηκα που μπορώ να βρω κ τα υπόλοιπα

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

X