Στη χώρα των νάνων

Στη χώρα των νάνων

14,50 13,00

Qty:
Compare

Περιγραφή

Τα ζώα του δάσους αναγκάζονται να φύγουν από το πλημμυρισμένο χωριό τους και βρίσκονται στο Μεγάλο Δάσος όπου συναντούν τους νάνους και ξεκινούν μαζί τους μια καινούργια ζωή. Οι νάνοι, καταπληκτικοί τεχνίτες, βοηθούν τα ζωάκια να φτιάξουν τα νέα τους σπίτια κι όλοι μαζί μαθαίνουν να ζουν αρμονικά, κάνοντας ό,τι γνωρίζει ο καθένας καλύτερα. 

Ίσως δεν υπάρχει πιο όμορφο αλλά και πιο διδακτικό παραμύθι από την σειρά αυτή των έξι βιβλίων, που είναι γραμμένη για μικρά παιδιά κι έχει εικονογραφηθεί από τον καλύτερο ζωγράφο παιδικών βιβλίων της Ευρώπης τον Tony Wolf!

Δείτε το "Στη χώρα των νάνων" σε τρισδιάστατη μορφή!

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

ISBN

960-7261-23-2

Διαστάσεις

24χ30 εκ.

Σελίδες

64. Εξώφυλλο: σκληρό χαρτόνι.

5 κριτικές για Στη χώρα των νάνων

  1. 5 out of 5

    Μαρία Γαβρή

    Από τα βιβλία που διαβάζουμε ξανά και ξανά και ξανά, μαζί με την 5 1/2 ετών κόρη μου, η οποία ανυπομονεί να αποκτήσει τα επόμενα βιβλία της σειράς και συγκεκριμένα απο το τρία και μετά, καθώς είμαστε τυχεροί και έχουμε αποκτήσει τα δύο πρώτα.
    Ελπίζουμε να προχωρήσετε στην επανέκδοση τους, σύντομα.

    • stratikis

      Σε λίγες μέρες θα έχουμε όλη τη σειρά. Ευχαριστούμε για την αγάπη σας

  2. 5 out of 5

    Κωνσταντινα

    Απίθανη εικονογράφηση και σε αυτό το βιβλίο της σειράς!Το αξιοθαύμαστο με τον Tony Wolf είναι ότι η κάθε εικόνα αφηγείται πολλές παράλληλες μικρές ιστορίες,αφού οι χαρακτηρες είναι τόσοι πολλοί και όλοι καταπιάνονται με κάτι,ενώ παράλληλα είναι τρομερά ευρηματικός με τις κατασκευές των νανων!Οι μορφές τους είναι πολύ τρυφερές,ιδανικές για τα παιδάκια.

  3. 5 out of 5

    Ξανθούλα Ατσαλάκη

    Τέλειο!!Λατρεύουμε τους νάνους!!!

  4. 5 out of 5

    Ανδρης Βασιλειος

    Ειμαι 37 ετων κ εχω τη χαρα να  εχω 32 ολοκληρα χρόνια αυτην την αγαπημένη σειρα βιβλίων. Σημερα με μεγαλη μου χαρα τα διαβαζω στους γιους μου κ χαρηκα πολυ που κυκλοφορουν ακομη.

  5. 5 out of 5

    Φίλιππος Φιλιππίδης

    Είμαι 59 ετών , τα έχω διαβάσει στον γυιό μου και με μεγάλη ευχαρίστηση θα τα ξαναδιαβάσω αυτά τα παραμύθια στα ανύψια μου.Είναι πράγματι πολύ τρυφερά και διδακτικά.Να τα πάρετε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

X