Τα μεγάλα ζιζάνια

Τα μεγάλα ζιζάνια

14,50 13,00

Qty:
Compare

Περιγραφή

Στο βιβλίο Τα μεγάλα ζιζάνια γίνεται χαμός! Όλα ήταν τόσο ήρεμα κι ωραία, μέχρι που μπήκαν στη ζωή των ηρώων μας τα ζαβολιάρικα ζιζάνια με το αστε'ιρευτο κέφι και τις ανελέητες φάρσες τους!

Κι όμως να που τα σκανταλιάρικα φιλαράκια σώζουν το χωριό από μεγάλες και δυσάρεστες περιπέτειες. Αν δεν υπήρχαν τα ζιζάνια, οι φίλοι μας θα την είχαν άσχημα!

Ίσως δεν υπάρχει πιο όμορφο αλλά και πιο διδακτικό παραμύθι από την σειρά αυτή των έξι βιβλίων, που είναι γραμμένη για μικρά παιδιά κι έχει εικονογραφηθεί από τον καλύτερο ζωγράφο παιδικών βιβλίων της Ευρώπης τον ΤONY WOLF.

Δείτε το "Τα μεγάλα ζιζάνια" σε τρισδιάστατη μορφή!

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

ISBN

960-7261-26-7

Διαστάσεις

24χ30 εκ.

Σελίδες

64. Εξώφυλλο: σκληρό χαρτόνι.

4 κριτικές για Τα μεγάλα ζιζάνια

  1. 5 out of 5

    Αριστείδης Χράπαλος

    Επικό!

    Με διαφορά το αγαπημένο μου βιβλίο της σειράς!

    Η εικονογράφιση στο σπίτι των ξωτικών και τον ποδοσφαιρικό αγώνα είναι εξωπραγματική.

    Ϋστερα από παρένεση της Μητέρας μου χάρισαμε τους τόμους του παραμυθένιου κόσμου σε ένα ορφανοτροφείο. Δεν το μετάνιωσα ποτέ, αλλά μου έχουν λήψει πολύ. 

    Περιμένω με αγωνία επανέκδοση!

  2. 5 out of 5

    ΣΟΦΙΑ ΚΑΛΠΑΚΙΔΟΥ

    ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΝΟΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΩ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ!

    • stratikis

      Τα παραμύθια αυτά είναι τόσο επίκαιρα, στο όριο του μεταφυσικού. Η αγάπη στο βιβλίο είναι κάτι που μαθαίνεται, έχετε δίκιο.

  3. 5 out of 5

    ΓΕΩΡΓΙΑ

    ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΖΙΖΑΝΙΑ ΟΠΩΣ Κ ΟΛΗ Η ΣΕΙΡΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΑ!!

    ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΞΙΔΕΥΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ . Η ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΙΣΗ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!

    ΕΙΜΑΙ 33 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ 5,5 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!!!

    ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΖΙΖΑΝΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ, ΒΕΒΑΙΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΘΑΡΜΕΝΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΤΙΣ ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΜΕΤΑ ΚΟΠΟ Κ ΒΑΣΑΝΩΝ!!!!! ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ Κ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΕΚΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ Κ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΔΙΑ!!!!!!!!

     

  4. 5 out of 5

    Κική

    Δεν θυμάμαι πόσες ώρες καθόμουν κοιτάζοντας το σπίτι των ξωτικών και το χωριό απο παγωτό. Πραγματικοί θησαυροί αυτά βιβλία. Πυροδοτούν τη φαντασία των παιδιών απλά με τις υπέροχες εικόνες τους. Τα περισσότερα βιβλία γίνονται βαρετά μετά απο λίγες αναγνώσεις. Σε αυτή τη σειρά ανακαλύπτεις κάθε φορά καινούρια πράγματα και λεπτομέρειες, που δεν είχες προσέξει την προηγούμενη. Συγχαρητήρια και εύχομαι να τα εκδίδετε για πολλά χρόνια ακόμη!

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

X