Μακρυγιάννης ο μπαρμπαγιάννης

Μακρυγιάννης ο μπαρμπαγιάννης

16,95

Εξαντλημένο

Compare

Περιγραφή

Στο βιβλίο "Μακρυγιάννης ο μπαρμπαγιάννης" τιμούμε εκείνους που με το γιαταγάνι τους, μέσα από ποταμούς αίματος και δακρύων, έφεραν την λευτεριά στην σκλαβωμένη από τους Τούρκους πατρίδα μας. Κάθε τόμος είναι θαυμάσια εικονογραφημένος και σε κάθε βιβλίο υπάρχει και μία μεγάλη αφίσα του ήρωα. Η σειρά αυτή αποτελεί ένα πολύτιμο βοήθημα για τους μαθητές.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

ISBN

960-327-096-2

Διαστάσεις

24×31 εκ.

Σελίδες

96. Εξώφυλλο από σκληρό χαρτόνι, Σε κάθε βιβλίο προσφέρεται δωρεάν μία μεγάλη αφίσα του ήρωα.

1 κριτική για Μακρυγιάννης ο μπαρμπαγιάννης

  1. 5 out of 5

    Athanasios Partos

    Το βιβλίο είναι εξαντλημένο. Έχετε κάποιο σχέδιο για να το ξανακυκλοφορήσετε; Ή γενικά, έχετε σκοπό να επανεκδώσετε βιβλία που αφορούν το 1821 ή την αρχαία Ελλάδα;

    Γενικά, είμαι μεγάλος φαν της σειράς “ΣΤΡΑΤΙΚΗ”. Από τους ήρωες του 1821 μέχρι τους μύθους και την ιστορία της αρχαίας Ελλάδας. Βέβαια, το αγαπημένο μου είναι η “Ζωή του Χριστού”.

    Θεωρώ ότι αυτή η σειρά “ΣΤΡΑΤΙΚΗ” θα έπρεπε να βρίσκεται σε όλα τα σπίτια και πως δεν έχω βρει αντίστοιχη σειρά βιβλίων με τόσο καλή ποιότητα, τόσο στην εικόνα όσο και στο κείμενο.

    Εύχομαι να συνεχίσετε την καλή δουλειά και να ασχοληθείτε και με βιβλία πιο χριστιανικής θεματολογίας, όπως μικρά Συναξάρια για παιδιά ή εικονογραφημένες εκδόσεις της Βίβλου ή εικονογραφημένες παραβολές του Χριστού.

    Άλλες ιδέες θα ήταν να δημιουργήσετε βιβλία βασισμένα στη ζωή μεγάλων ανδρών που άλλαξαν την πορεία της ανθρωπότητας πχ Αινστάιν λη Γκάντι. Αλλά γενικά (όσο περνάει από το χέρι σας) παρακαλώ να μην σταματήσετε την παραγωγή τόσο χρήσιμων βιβλίων.
    Το έχει ανάγκη η ελληνική οικογένεια.

    • stratikis

      Ευχαριστούμε πολύ για τα λόγια σας. Γυσικά θα επανεκδώσουμε τα εξαντλημένα, είναι καθαρά οικονομικοί οι λόγοι των καθυστερήσεων, γιατι είναι ακριβές εκδόσεις και δεν πρόκειται για φωτοτυπικές αναπαραγωγές

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

X